010 321 5080 myynti@aqva.fi

UKK: apua verkossa

Havainnollistava video

Eikö pisuaari ala haista pahalta, kun sitä ei huuhtele?

Ei! Uridan®in pisuaarit eivät haise.
Uridan®in pisuaarin ydin on sen patentoitu hajulukko, joka toimii yhdessä UriLOCK®-estonesteen kanssa. Biohajoava UriLOCK® on valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista. Estoneste on kevyempää kuin virtsa, minkä ansiosta tiheämpi virtsa valuu nesteen läpi suoraan viemäriin. Kevyempi UriLOCK® pysyy pinnalla ja toimii nestemäisenä kantena ja estää viemärin hajun leviämisen huoneilmaan.

Miten Uridan®in pisuaari puhdistetaan?

Kaksivaiheinen siivousprosessi on hyvin yksinkertainen, sillä pisuaarissa ei ole sellaisia kulmia tai reunuksia, joihin saostumat voisivat kertyä. Pisuaarissa ei ole esimerkiksi lainkaan näkyviä kiinnitysosia. Päivittäiseen puhdistukseen suosittelemme tarkoitukseen erityisesti kehitettyä UriCLEAN®-suihketta.

Eikö Uridan® ole epähygieenisempi kuin perinteinen pisuaari?
Päinvastoin! Virtsa itsessään on puhdas neste ihmiskehossa. Bakteerikasvu alkaa vasta, kun virtsa pääsee kosketuksiin veden kanssa. Monet riippumattomat laboratoriotestit ovat osoittaneet, että vedellä huuhdottavien pisuaarien bakteerikontaminaatiot ovat valtavasti suurempia vedettömiin pisuaareihin verrattuna. Pyydä meiltä todisteita tai testiä!
Mitä jos joku oksentaa pisuaariin?

Poista kansi Uridan®in koukun avulla, ja huuhtele jäämät viemäriin. Laita kansi takaisin paikoilleen, jonka jälkeen lisää pieni määrä UriLOCK®-nestettä.

Miten vaihdan estonesteen?

UriLOCK®-estonesteen vaihtaminen tapahtuu neljässä vaiheessa: avaus, puhdistus, täyttö ja sulkeminen. Tässä prosessissa et koskaan joudu kosketuksiin virtsan kanssa.
Nosta ensin pisuaarin kansi ja sen alla oleva nousuputki pitkillä nenäpihdeillä, minkä jälkeen kaikki nesteet huuhtoutuvat viemäriin. Puhdista hajulukko, laita nousuputki takaisin ja täytä vedellä, sulje kansi ja lisää UriLOCK®-nestettä.

Miten usein UriLOCK®-estoneste tulisi vaihtaa?

Tämä riippuu Uridan®-pisuaarin mallista, joko 5 000-7 000 tai 15 000-20 000 käyttökerran jälkeen. Vaihtaminen on välttämätöntä, kun hajulukon pohjaan on kertynyt paksua sakkaa. Huomaat tämän siitä, kun virtsa valuu viemäriin hitaammin kuin ennen tai kun värjäytynyttä estonestettä nousee kannen päälle.

Käytä aina vain UriLOCK®-nestettä – vain silloin toimintakyky on taattu.

Mitä tapahtuu jos Uridan®-pisuaariin kaadetaan vettä? Pysyykö estoneste paikallaan?

Ei mitään. Kannen reunuksessa olevat reiät ovat juuri sen kokoisia, ettei mitään odottamatonta pääse tapahtumaan. Vesi valuu hitaasti UriLOCK®-estonesteen läpi viemäriin. UriLOCK® ei huuhtoudu pois, mikä takaa vaivattoman ja täysin hajuttoman toiminnan.

Onko vedellä huuhdottavan pisuaarin vaihto Uridan®iin vaikeaa?

Ei lainkaan. Vaihtaminen kestää yleensä alle tunnin pisuaaria kohden. Kun vaihdat vedellä huuhdottavasta pisuaarista uridaniin, on tärkeää poistaa virtsakertymät ja kalkkeutumat perusteellisesti viemäristä ennen Uridan®in asentamista. Vedellä huuhtominen ei riitä. uridan®in asennuksen jälkeen virtsa- ja kalkkikertymiä ei enää pääse enää muodostumaan, sillä kalkkipitoista vettä ei virtaa enää viemäriin.

Entä ilkivalta?

Uridan®-pisuaarit kiinnitetään seinään erityisellä ristikytkennällä, jota ei voi käsitellä ulkoa käsin. Tämän vuoksi valtaosa ilkivallasta pystytään välttämään. Keraamisten mallien lisäksi tarjoamme laskikuidulla vahvistettuja materiaaleja (GFP), jotka ovat lähes mahdottomia rikkoa. Tämä materiaali kestää käyttöä pitkään ja tarjoaa hyvän turvan ilkivaltaa vastaan.

Miten taloudellisia Uridan®in pisuaarit ovat?

Pelkästään säästämäsi juomavesi takaa sen, että sijoituksesi maksaa itsensä takaisin 12-24 kuukaudessa. Sen lisäksi säästät palvelu-, huolto- ja ylläpitokustannuksissa, jotka ovat vedellä käytettävissä pisuaareissa yleisiä. Et joudu maksamaan enää sähköisten sensorien tai huuhteluputkien asennuksesta, niiden vikatilanteiden korjaamisesta tai viemärien puhdistuksesta. Uridan® on kustannustehokas jo asennushetkestä alkaen.

Jos sinulla on lisää kysymyksiä, autamme mielellämme! Soita tai laita sähköpostia.